De PR commissie zie je eigenlijk overal en nergens en is verantwoordelijk voor veel dingen die je al gezien hebt, maar waarvan je wellicht nooit wist door wie ze gedaan waren…

Tessa Beukenholdt, Mark van Ingen, Joost Theloosen, Niels van den Brakel,
Joost Wouters van den Oudenweijer, Rene Schuiling, Anwar Markerink en Wes Leurs Bj.

Maak kennis met Anwar Markerink, Joost Wouters van den Oudenweijer, Joost Theloosen, Mark van Ingen, Wes Leurs Benjamin, René Schuiling, Niels van den Brakel en Tessa Beukenholdt. Samen vormen zij de PR-Commissie van C.V. de Batsers! Deze commissie is verantwoordelijk voor alle uitingen van de carnavalsvereniging. Of het gaat om artikelen in de krant, het up-to-date houden van de website en de social media kanalen, het ontwerpen van de flyers, posters, de kaarten voor de pronkzittingen en de kaarten voor Groot Carnaval óf… de verkoop en de producten van de gave merchandise van de Batsers: de PR-commissie regelt het.

Waar carnaval voor de meesten stopt na het carnavalsseizoen, komt de PR-commissie na een paar weekjes alweer bij elkaar om het een en ander te bespreken voor (de aanloop van) het nieuwe carnavalsseizoen. Bijvoorbeeld om te bespreken wanneer het Batsersblik uitkomt en de inhoud daarvan. Dat doen we samen met alle Batsers! Dankzij al hun gave ideeën en uitvoeringen, kan de PR-commissie dit communiceren naar buiten. Op naar wederom een gaaf carnavalsseizoen.

Alaaf!