Bestuur – 2022 – 2023

Bestuur cv de Batsers (2022-2023)

CV “de Batsers” prijst zich gelukkig met het feit dat er, tot op de dag van vandaag, voldoende mensen zijn opgestaan om de club te besturen. Door de jaren heen zijn er misschien wel 60 leden geweest die een bestuursfunctie hebben bekleed.

Het huidige bestuur is een mix van jong en oud. Wes Leurs bj. is onze President, Sam Fincham is onze “veurzitter”, Joost Theloosen bekleedt de functie van secretaris. Ron Kool beheert de financiën en is daarnaast onze vice-voorzitter. Dan hebben we nog onze nestor Francesco Joosten, bestuurlijk verantwoordelijk voor alles wat met de pronkzittingen te maken heeft en Berry Wiersma, die de portefeuilles “Jeugd” en Groot Carnaval bewaakt. Anwar Markerink, tot slot, is verantwoordelijk voor de PR, de Sponsoring en alles wat te maken heeft met de deelname van onze vereniging aan de Elster carnavalsoptocht.

De kracht van ieder Batsersbestuur is gelegen in het feit dat er – qua samenstelling – zo veel mogelijk naar een afspiegeling van onze leden wordt gezocht en er met regelmaat interne vernieuwingen worden doorgevoerd. Het bestuurt toont bovenal altijd een grote betrokkenheid naar de leden, met het doel om CV “de Batsers” organisatorisch op het juiste spoor te houden. Mensen horen zich immers thuis te voelen bij de club en op een prettige en vrolijke manier het carnaval – en alles dat daarbij hoort – te beleven.