Winnaar Peerdevissen 2016 : Stan Roelofs

Beste Narren en Narrinen,

Op 3 september 2016 was weer het jaarlijkse peerdevissen. Ik heb nu voor de 3 de keer meegedaan aan dit leuke evenement. Er wordt altijd veel gelachen , gezongen en serieus gevist. Dit jaar moest ik op zaterdag werken maar heb toch een halve dag vrij genomen om mee te kunnen doen, daardoor had ik een achterstand van een klein uurtje. Toen ik begon stond Wes op 2 forellen. Ik ving er vlot 3 waardoor ik hem al voorbij was. Toen kwam Theo om de hoek en haalde mij weer in. Ik werd erg gespannen en fanatiek om toch Theo weer voorbij te gaan. Uiteindelijk is het ook gelukt en ben ik de trotse winnaar met 7 stuks geworden. S’ avonds werd door de voorzitter de grootte beker uit gereikt.

Daarna heb ik de commissie peerdevissen bedankt voor de leuke dag en Theo voor de strijd. Ik hoop volgend jaar weer te winnen en zou het leuk vindemn als er meer jongeren mee gaan doen, want niet alleen die oudjes hoeven te winnen. 🙂

Drie werf alaaf,

Stan Roelofs

P.S Ze waren wel lekker op de BBQ