WAYANG Koffieconcert Zaterdag 13 januari 2024

Op zaterdag 13 januari 2024 staat het langverwachte Koffieconcert van CV De Batsers weer op de agenda, en deze keer belooft het de meest memorabele editie tot nu toe te worden. Het Sportcentrum De Helster in Elst zal het decor zijn voor de zesde keer dat dit gezellige evenement plaatsvindt.

Een scala aan getalenteerde artiesten staat klaar om het publiek te betoveren met een mix van gezellige, ontroerende en swingende muziek en zang. Terwijl de toeschouwers genieten van de muzikale klanken, worden ze verwend met een gratis kopje koffie en iets lekkers, gesponsord door Wayang koffie.

Het programma begint om 10.30 uur en eindigt om 12.00 uur, en belooft een heerlijke ochtend vol entertainment te worden. Mocht je moeilijk naar De Helster kunnen komen, geen zorgen! Stuur een e-mail naar jmal.leurs@gmail.com, en ze regelen beperkt vervoer om je naar de feestelijke locatie te brengen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het Wayang/Batsers koffieconcert en geniet van een ochtend vol muziek, gezelligheid en gratis lekkernijen. Tot ziens op 13 januari!