Voorverkoop kaarten pronkzitting

Na twee jaar zonder pronkzittingen mogen de Batsers eindelijk weer het podium op. En wat hebben ze daar een zin in! Inmiddels wordt er al weer uitgebreid gerepeteerd door de diverse artiesten en wordt het programma tot in de puntjes bijgewerkt. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om de bezoeker een onvergetelijke avond te geven.

De pronkzittingen van cv de Batsers worden zoals gewoonlijk in sporthal de Helster gehouden. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023 is de sporthal weer volledig omgebouwd tot een groot theater, waar de diverse acts aan het publiek gepresenteerd kunnen worden.

Dit jaar is het mogelijk om toegangskaarten in een voorverkoop aan te schaffen. Dat kan op zaterdag 26 november, tussen 13:30 en 15:00 in het Wapen van Elst. Dus wil je zeker zijn van een toegangskaart tot onze beroemde pronkzittingen, kom dan aanstaande zaterdag langs op de voorverkoop.

De toegangskaarten kosten € 20 per stuk. Betalen kan contant en per pin. Indien u contant betaald graag gepast geld meenemen.

De resterende kaarten zijn vanaf dinsdag 29 november te koop bij de bekende verkoopadressen, namelijk Dierspecialist Moniek, Jumbo Macleane en AH Driessen in Elst.

We hopen u te mogen begroeten tijdens de voorverkoop!