Uut den Vrimde Buutgala weer groots!

Voor de vijfde keer werd op 20 en 21 maart weer het “ Uut den Vrimde “ Buutgala gehouden. In een stampvol Wapen van Elst kon het publiek weer genieten van de beste buuts uit het Brabantse land.

Rob Scheepers opende de avond in de creatie als Bakker Frits Sprits. Met zijn spitsvondige teksten en geweldige woordspelingen had hij de lachers al snel op zijn hand.

Freddy vd. Elzen kroop in de huid van Circusdirecteur Bolle Tiny. Sommige gasten moesten het vaak ontgelden bij Freddy wat tot hilariteit leidde bij het publiek.

Het publiek gierde het uit van het lachen bij de buut van Jorlan Manders als Toontje de Pechvogel. Toon zette zijn levensverhaal uiteen wat leidde tot het ene na de andere lachsalvo van het publiek.

Zonder ook maar één buutreedner tekort te doen was het hoogtepunt van de avond weggelegd voor Kitty Goverde, alias Prutske. Menig zakdoek werd tevoorschijn gehaald tijdens haar verhaal over haar schooltijd. Een klasse buut waar nog lang over werd gepraat.

Nadat Wichard de Benis als ‘Doewane’ beambte met zijn heerlijke woordspelingen de avond afsloot, konden de leden van de Raad van Elf van de Batsers weer terugkijken op een fantastisch Buutgala.

Wij bedanken:

AH Theo Driessen
MAC BV. Frits Ditmer
Van Horen BV
Hooiveld en Hooiveld
Het Wapen van Elst
Taxi Schuiling
Jumbo Macleane
Witjes Makelaars
Pascal Kolks
Ton Kool
Robert Geerlings
Rob van Leeuwen
Familie Scheffer

En niet te vergeten De Blaospoepers uit Nuenen voor hun geweldige muzikale begeleiding!

Graag tot volgend jaar!

 

[wppa type=”slide” album=”83″ size=”600″ align=”left”]Any comment[/wppa]