Tropical Carnaval XXL

Zaterdag 2 maart organiseren de carnavalsverenigingen van Elst weer een super gaaf carnavalsfeest voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar. Dit jaar is het thema “Tropical”. De tent op het plein wordt helemaal omgetoverd tot een gigantisch Beach feest.

Bij binnenkomst krijgt de bezoekers een alcoholvrije cocktail. Er is een heuse cocktailbar waar naast lekkere cocktails ook frisdranken worden geserveerd. De tent is versierd in een tropische setting. Voor de eerste 200 bezoekers ligt er een leuke gadget klaar.

Qua entertainment is er gekozen voor All Round DJ Service. Zij hebben ervaring in schoolfeesten met dezelfde bezoekers die ook op dit jeugdcarnaval komen. All Round DJ Service komt met 2 DJ’s, waardoor er verschillende stylen muziek gedraaid gaan worden. Dit, samen met hun uitgebreide ervaring en vele extra’s zoals bellenblaasmachines, licht en lasershow en sterrenhemelwand zorgen ervoor dat het een geweldig knalfeest gaat worden.

Naast de beide DJ’s komt er ook een photobooth te staan in de tent waar iedereen selfies kan maken. De foto’s worden direct afgedrukt en kunnen meegenomen worden.

Heb je zin in een leuke avond met 2 fantastische DJ’s, vraag je vrienden en vriendinnen, neven, nichten en kom naar het Plein in Elst op zaterdag 2 maart a.s.

Je zal wat gaan missen als je niet bent geweest!

Kaarten kosten € 5,- en zijn vanaf 5 februari verkrijgbaar bij Jumbo Macleane, AH Driessen en Dierspecialist Moniek.

Tenzij uitverkocht zijn er op de avond zelf bij de deur nog kaarten verkrijgbaar.