Troefkes Uitje 2013

Op 7 september was het jaarlijkse Troefkes uitje weer gepland, we verzamelde ons bij ’t Wapen, waarna we over de auto’s werden verdeeld en vertrokken naar  Kampeer boerderij “de Tienmorgen”.Daar aangekomen werden we in groepjes verdeeld, de meeste hadden 1 of 2 begeleiders, maar wij de oudste; Bo, Janske, Thule, Yara, Fleur en ik Kyra gingen alleen op weg om de speurtocht te lopen. Onderweg waren er allemaal vragen die we moesten beantwoorden, het groepje van Guusje, Eline, Veerle, Suze, Anna en Nynke heeft gewonnen.Daarna konden we lekker op de boerderij spelen, er waren heel veel konijnen, poezen en 2 schapen Shoarma en Kebab waarmee we konden gaan wandelen…..ook hebben we een ritje gemaakt met de platte kar, dat was gaaf!
Toen we terug kwamen met de kar, hebben we lekkere pannenkoeken gegeten, nadat we uitgegeten waren stond de boer met een koe klaar en mochten we die aaien, er op zitten en zelfs melken…..
Voordat we naar huis gingen kregen we allemaal een herinnering die gemaakt is door Jaqueline, een potje met een rood geverfd dier (koe, paard, ram, schaap, varken) er op…..ook zat er een Batsers sticker op en zat in het potje lekkere snoep.

Het was een hele leuke gezellige dag en gelukkig viel het nog wel mee met het weer 🙂

Groetjes Kyra Taks

troefkesuitje2013