Programma Groot Carnaval

Het Groot Carnaval begint op vrijdag 17 februari en eindigt op dinsdag 21 februari.

Vrijdag wordt er afgetrapt met het Seniorenbal. Dit start om 20:00 en vindt plaats in het Wapen van Elst. Kaarten kosten € 12.50 en zijn te koop bij de bekende voorverkoop adressen van cv de Batsers. Daarnaast kan er natuurlijk ook “veurgegloeid” worden in café “in den Ommelanden” vanaf 20:00! Hierbij is de entree gratis; de perfecte manier om alvast in de carnavalssferen te komen.

KINDERCARNAVAL -> UITVERKOCHT

Zaterdag vindt het kindercarnaval en jeugdcarnaval plaats in de tent op het plein, in het dorp. Beide activiteiten worden samen georganiseerd door cv de Batsers en Zet ‘m op.

Het Groot Carnaval op zaterdagavond wordt gehouden op twee locaties! Natuurlijk is het het feest in het Wapen van Elst. Hier zetten One Two Trio, de Zingende DJ en natuurlijk DJ Stan de tent volledig op zijn kop. Kaarten voor Groot Carnaval in het Wapen kosten € 15.00. Nieuw dit jaar is dat er op zaterdagavond ook kan carnaval gevierd kan worden in het Batserscafé “in den Ommelanden”! Entree is hierbij gratis.

De zondagmiddag staat in het teken van de optocht. De avond zal worden verzorgd door CV de Bierbeuners. De Bierbeuners hebben dit jaar weer een dik feest met de Sjieke Bazen, Gluren bij de buren, DJ Stan en DJ Roberto. Tickets zijn online verkrijgbaar via https://doppertfestival.eventgoose.com/ en vanaf zaterdag 28 januari bij Albert Heijn Driessen Elst.

Maandag overdag gaan we frühshoppen met de BatsmarDeur band en in de de avond hebben we de Foute Feigling party in het Wapen van Elst. Hierbij is de entree gratis.

Dinsdagavond wordt het Groot Carnaval traditiegetrouw afgesloten met “Batsers ien concert”. Ook dit vindt plaats in café “in den Ommelanden”!.

Kaarten voor Groot Carnaval, Kinder en Jeugd Carnaval zijn vanaf nu te koop bij :

Dierenspecialist Moniek
Albert Heijn Driessen Elst
Jumbo Macleane Elst

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op het Batsers Carnaval!