Prinsenbal / openingsfeest

Nog een paar dagen en dan gaat het carnavalsseizoen echt van start! En wat hebben we er weer een zin in! Hoewel we het afgelopen seizoen wel carnaval hebben kunnen vieren, heeft corona wel een grote stempel op het jaar gedrukt. Heel veel activiteiten zijn uitgevallen. Dat is niet leuk voor het publiek, maar ook niet voor de Prins die in zo’n jaar over het dorp mag regeren. Vandaar dat aan Prins Mark en zijn Adjudant Harm is gevraagd of ze het nog een jaar willen doen. Gelukkig hebben ze hier beiden “Ja!” op gezegd.

Dat betekent wel dat we dit jaar geen traditioneel Prinsenbal hebben. Tijdens het Prinsenbal wordt er normaal gesproken afscheid genomen van de zittende prins en worden na maanden van speculatie de nieuwe prins en adjudant aan het publiek gepresenteerd. Dat is dit jaar een beetje anders, vandaar dat het Prinsenbal dit jaar een openingsfeest wordt. De carnavalsverenigingen de Batsers en Zet ‘m op zullen dit gezamenlijk organiseren.  

Wegens privé omstandigheden kan onze hoogheid niet bij de aftrap aanwezig zijn. Maar niet getreurd, samen met zijn adjudant maken we er toch een groot feest van! Carnavalskleding is niet verplicht maar wel zo gezellig! Zien we jullie ook?

Datum:            12 november

Tijd:                 20:11

Locatie:           het Wapen van Elst!