Overlijden Jack Witjes

Ons bereikte het buitengewoon droevige bericht dat ons zeer gewaardeerde lid Jack Witjes op 69-jarige leeftijd is overleden.

Jack was sinds 1983 lid van CV “de Batsers”, is als Raads- en Senaatslid actief geweest in diverse commissies binnen onze vereniging en heeft ook tijdens onze Pronkzittingen verschillende muzikale en komische bijdragen geleverd. Op de Batsers-cd “Bar wah” is Jack bijvoorbeeld nog te beluisteren als tandarts die kinderen adviseert om vooral niet teveel te snoepen.

Gedurende het carnavalsseizoen 2011-2012 mocht Jack als “Prins Jack van Toon uut Reeth” (een verwijzing naar zijn vader en geboortegrond) voorop gaan tijdens het carnavalsfeest in Döppertdurp. Iets wat hij met verve heeft gedaan. De afgelopen jaren was Jack actief binnen de commissie artistiek en leverde hij in de “Duppertzondagcommissie” een actieve bijdrage aan de realisatie van het jaarlijkse carnavalsfeest op het Durpsplein in Elst.

Enkele maanden geleden ontvingen wij het bericht dat Jack een zware en oneerlijke diagnose had gekregen. Jack liet toen weten de strijd voor herstel vol goede moed aan te zullen gaan. Een strijd die hij helaas toch heeft moeten opgeven. We zullen hem ontzettend gaan missen.

Onze gedachten gaan natuurlijk uit naar Carola, de kinderen en verdere familie en naasten. We wensen eenieder die hem dierbaar was veel sterkte toe met dit grote verlies.