Groot Carnaval met de Batsers: Lekker wa’!

Nog maar héél even en dan kan het carnavalsfeest in Elst eindelijk weer losbarsten! Ook dit jaar zijn de Batsers er in geslaagd weer een geweldig programma samen te stellen tijdens de vier dolle dagen!

Zaterdag 10 februari 2024

Zaterdagmiddag: Kindercarnaval in de tent

Op zaterdag 10 februari barst het Batserscarnaval los! Ook dit jaar organiseren wij samen met onze zustervereniging Zet ‘m Op weer een groots kindercarnavalsfeest in een (inmiddels uitverkochte) tent op het Durpsplein. De in Elst en omstreken bekende DJ Stan zal hier, in samenwerking met een animatieteam, een geweldige en feestelijke middag van maken voor de kleinste carnavalisten.

Vanaf 14:00 uur is het een groot feest in de tent tijdens het kindercarnaval op het Durpsplein! DJ Stan zal er samen met een animeerteam een topfeest van maken voor de kleinste carnavalisten.

Zaterdagmiddag: Batserscafé in de Ommelanden

Dit jaar zal het Batserscafé in café In den Ommelanden ook in de middag geopend zijn met vrije toegang voor iedere carnavalist. Terwijl de kleinsten onder ons zich vermaken in de tent, kan er dus alvast een feestelijke start van het carnavalsweekend worden gemaakt in het Batserscafé!

Zaterdagavond: Groot Carnaval in het Wapen van Elst 

Vanaf 20.00 uur wordt het weer één groot feest in het Wapen van Elst  Zaterdagavond. DJ Stan, de band Afslag 20 en niemand minder dan Bennie Solo zullen onze bezoekers trakteren op een geweldige, carnavalistische avond vol gezelligheid. Kaarten voor dit niet te missen evenement zijn voor € 15,- per stuk verkrijgbaar via batsers.nl/kaartverkoop of bij Dierenspecialist Moniek aan de dorpsstraat 80 te Elst.

Zaterdagavond: Batserscafé in de Ommelanden

Ook op zaterdagavond zal het Batserscafé in de Ommelanden weer zijn geopend. Deze avond zal onze huis-DJ: ‘DJ-Henk’ de bezoekers van dit gezellige café trakteren op de allerbeste carnavalskrakers. Daarbij zullen de vele hits die in de voorbije jaren door de Batsers zijn uitgebracht ook zeker niet ontbreken! De toegang tot het café is ook nog eens helemaal gratis (lekker wa’!)  dus kom allemaal naar het Batserscafé voor een gezellige avond met de Batsers en DJ Henk!

Zondag 11 februari 2024

Zondagmiddag: Optocht en Duppertzondag

De zondagmiddag zal tijdens het carnavalsweekend weer worden gedomineerd door de carnavalsoptocht, waarbij een bonte stoet van carnavalisten door Döppertdurp zal trekken. Ook dit jaar organiseren wij samen met onze zustervereniging Zet ‘m Op weer de traditionele Duppertzondag in de feesttent op het Durpsplein. De Duppertzondagcommissie is er weer in geslaagd om een geweldig programma samen te stellen, dus kom voor en na de optocht allemaal naar de tent voor een middag vol gezelligheid. De toegang is ook nog eens helemaal gratis!

Zondagavond: Döppertfestival i.s.m. CV ‘de Bierbeuners’

Na al die gezelligheid op het Durpsplein hoef je op zondagavond ook niet thuis te blijven. In samenwerking met onze vrienden van CV ‘De Bierbeuners’ wordt vanaf 20.00uur in het Wapen van ELst namelijk weer het Döppertfestival georganiseerd. Bereid je voor op een historische carnavalszondag (11 februari) met ‘Döppert in Concert’! Ronnie Ruysdael, de feestkoning, voert een geweldige line-up aan met Sjieke Bazen, Dave van Well, DJ Stan en DJ Roberto. Samen zullen zij  om het Wapen van Elst weer op z’n kop zetten! Kaarten zijn online verkijgbaar via https://cvdebierbeuners.nl/doppert-festival/ of bij Albert Heijn in Elst.

Maandag 12 februari 2024

Maandagochtend/middag: Frühshoppen met Bats mar Deur

Onder aanvoering van onze eigen dweilband ‘Bats mar Deur’ kan er op maandag weer worden gefrühshopt! We starten om 11.00 uur in café In den Ommelanden, om daar samen met Bats Mar Deur en DJ Roberto twee uur lang feest te vieren. Daarna zijn we 2 uur lang te gast voor een geweldig feest in café Bij tante, waarna we zullen afsluiten met een heuse After party in De Hucht!

Maandagavond: Batsers Foute Party!

Op maandagavond 12 februari 2024 zullen de Batsers weer ouderwets gaan knallen met een Flügel Party.

Na eerdere succesvolle edities kunnen we ook dit jaar weer uit ons dak gaan op de stampende beats, Nederlandstalige meezingers, heerlijke aprés-ski hits en nog veel meer evergreens die het Flügel Party Team op ons af zal vuren.

Dus: “Trek je mooiste pekske aon, of trek deze juist nie uit a’je net terugkumt van ut frühshoppen” en kom vanaf 20:00 uur naar Het Wapen van Elst en om je te laten verwennen door het Flügel Promotie Team die je met één of twee van die heerlijke Flügelshotjes meteen in de juiste stemming zal brengen! Kaarten voor deze top-avond zijn nu al voor slechts € 5,00 (daor kujje toch nie voor tuusblieve?) verkijgbaar via batsers.nl/kaartverkoop of bij Dierenspecialist Moniek aan de dorpsstraat 80 in Elst.

Dinsdag 13 februari 2024

Dinsdagavond: Batsers knallen eruit ien de Ommel

We sluiten het carnaval spetterend af met een top-avond in café In den Ommelanden (Batserscafé). DJ-Henk, DJ Stan en zanger Dave van Well zullen onze bezoekers trakteren op een avond vol meezingers en gezelligheid om 00.00 uur zullen we afsluiten met het traditionele haringhappen!. Ook op dinsdag is de toegang tot het Batserscafé weer helemaal gratis!

Kom dus allemaal meefeesten met CV ‘de Batsers’!!