De neie: Prins Rien le Chanteur

Op zaterdag 16-11 is de Neie bekend gemaakt! Tijdens het jaarlijkse Prinsenbal in Duppertdurp mocht Prins Ron uut de Perenbuurt samen met zijn adjudant Willy voor de laatste keer het podium betreden. Het Prinsenbal bestond zoals gewoonlijk uit twee delen. In het eerste deel van de show werd er afscheid genomen van de huidige prins, in het tweede deel werd de nieuwe Prins onthuld. Het eerste deel was dus voor Prins Ron en de regie hiervan lag bij CV de Batsers. Tijdens de show werd duidelijk dat de PR commissie van CV Zet m Op hun trouwe lid Ron wel erg hard miste. De commissie werd tijdens zijn afwezigheid geplaagd door diverse ICT problemen, welke allemaal de revue passeerden. Zo hebben we deze onder andere een heks en vier Russen op het podium gezien. Uiteindelijk bleek dat de ICT omgeving “gehekt” was. De heks gaf Prins Ron en zijn iets wat gehavende adjudant Willy de mogelijkheid om door het beantwoorden van een paar vragen de blokkades op te heffen. Dit is Prins Ron uiteindelijk gelukt! Na het optreden was toch echt de tijd gekomen om af te treden.

Wij bedanken Prins Ron en zijn adjudant Willy voor het geweldige seizoen wat we met zijn allen beleefd hebben.

Na het afscheid van Prins Ron was het tijd om voorgesteld te worden aan de nieuwe Prins. Omdat het dit jaar het 66e jubileumjaar is van CV Zet ‘m Op, mogen zij ook dit jaar de neie Prins aanleveren. Tijdens een show met het “James Blond” thema werd langzaam toegewerkt naar de onthulling van de nieuwe Prins. Hij is deze avond aan ons voorgesteld. Het is geworden:

Prins Rien le Chanteur!

Samen met adjudant Henri zwaait hij dit jaar de scepter over duppertdurp met zijn motto “Als het nie zo is, nou dan is het zo“!

De Batsers wensen de kersverse Prins en Adjudant heel veel plezier het komende carnavalsseizoen! Wij hebben er weer zin in.