11-11-2017 Batsers 55 jaor!

Beste Carnavalisten,

Zoals misschien bij u al bekend staat het carnavalsseizoen 2017-2018 voor c.v. de Batsers in het teken van ons jubileumjaar. Komend seizoen vieren wij namelijk het vijfde lustrum; het 55-jarig bestaan!

Ter ere van dit heugelijke feit, wordt door c.v. de Batsers op zaterdag 11 november 2017 een feestelijke opening van het carnavalsseizoen georganiseerd op Het Plein, tegenover het Gemeentehuis. Vanaf 10.30 uur tot circa 14.00 uur vinden daar diverse activiteiten plaats.

Deze dag staat onder meer in het teken van de presentatie van ons jubileumlied. Verder zijn er diverse liveoptredens en is er een “Ikwitwiedeprinswor”-poule. Ook aan de kinderen is gedacht. Er staat een springkussen, kinderen kunnen als clowntje worden geschminkt en er is een heuse ballonnenwedstrijd. Bats de ballonenclown is aanwezig om voor de kinderen een creatieve ballon in elkaar te knutselen.

Om klokslag 11.11 uur luiden wij op feestelijke wijze het jubileumjaar in! En dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Vanzelfsprekend mag op Het Plein de kraam met fan-artikelen van de Batsers niet ontbreken.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om ( verkleed of niet)
op 11 november 2017 bij de opening aanwezig te zijn.

Graag tot dan,

Met carnavaleske groet,

Commissie Batsers 55 Jaor!